Obra publicada

Publicada 23 de novembre de 2017 en paper i l’1 d’abril de 2018 en ebook.

L’Illa de Bembé és una novel·la d’aventures protagonitzada per una dona valenta que lluita contra les estrictes normes establertes per la societat hipòcrita que li ha tocat viure. Una emotiva epopeia literària que representa un mosaic cultural fascinant, ple de personatges que poblen la Cuba de finals del segle XIX, una colònia espanyola on res no és blanc o negre i no sempre es pot anar amb la veritat per davant.

És la novel·la guanyadora del III  del Premi Autor Revelació convocat per l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i l’editorial Rosa dels Vents.

En aquest enllaç podeu llegir les primeres pàgines.

 

Publicat l’ 11 de febrer de 2019

Assassins de l’Ebre, Llibres del delicte.

A les terres de l’Ebre els escriptors de gènere maten i ho fan amb qualitat i estil suficient, com demostren els tretze autors i autores que s’apleguen en aquest recull. Cada un d’ells ha escrit un relat curt negre específic per demostrat que els Assassins de l’Ebre dominen els morts literaris.
Francesca Aliern – Cinta Arasa – Andreu Carranza – Fede Cortés – Montserrat Espallargas – Miquel Esteve – Mercè Falcó – Isidro Garrido – Sílvia Mayans – Jordi Pijoan-López – Pilar Romera – Vicent Sanz – Jesús M. Tibau